Jom La Klik !!!!

Klik Saja

Monday, March 18, 2013

Jom mengemas


Agak sibuk kebelakangan ni.. Nk tulis blog pun xsempat.
Kat umah dok mengemas barang2 tuk pindah
Nk mengemas ni pun kena la ada mood kn.. Masalahnya mood tu jarang2 betul nk dtg
Apa nk jadi pun xtau la
hahaha
Masalahnya skrg ni klu nk mengemas, ada pembantu cilik
Dia lagi sibuk dari Cahaya
Ha tgk la ape dia buat
Org sibuk mengemas, dia sibuk nk masuk dlm kotak
Budak bertuah betul
Ibu love u sayang

2 comments:

ieYna said...

wah!!!

nak pindah rumah sendiri dah ya. Tahniah..selamat mengemas dan semoga semuanya berjalan dengan lancarnya. Amin...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)